Drikk deg vakker med Beauty

15/02/2020

Beauty er en ny og ekstremt populær drikk fra Fitline. De er ofte utsolgt, så det gjelder å sikre seg så fort de har de på lager.

Etter hvert som vi blir eldre, reduseres celleregenerasjonssyklusen, og derfor vises synlige aldringstegn på huden vår: rynker, tørr hud, en blek og matt glans, ujevne og store porer. En av hovedårsakene er det naturlige tapet av kollagen. Dr. Tobias Kühne, Chief Scientific Officer i PM-International, forklarer:

«Selv om vi kan gjøre mye utenfra med våre FitLine skin anti-aging produkter, har ansiktspleie sine begrensinger. Eksternt anvendte produkter er gode for å pleie epidermis, det ytre hudlaget. Imidlertid trenger de dypere hudlagene også støtte fra innsiden. Det er her det nye kosttilskuddet FitLine Beauty kommer inn i bildet.»

Produktet inneholder en unik blanding av kollagenpeptider, verdifulle plante- og urteekstrakter og vitaminer og mineraler som støtter huden fra innsiden. Med nydelig smak av bær.

  • Høy biotilgjengelighet gjennom det eksklusive Nærings-Transport-Konseptet (NTC®)
  • Beskyttelse for vakker og ungdommelig hud
  • Bedrer hudens elastisitet
  • Vakkert og fyldig hår
  • Opprettholder velpleide negler
  • Cellene beskyttes mot oksidativt stress takket være sink og kobber

FitLine Beauty er et sukkerfritt produkt, glutenfritt, laktosefritt, uten konserveringsstoffer og rik på proteiner.

Vitamin C bidrar til normal kollagenproduksjon for normal hudfunksjon; biotin bidrar til å oprettholde normalt hår og hud; sink bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler.

Kollagen har i de senere år blitt en etterspurt ingrediens i skjønnhetsindustrien. Alle snakker om det, og det er i økende grad på alles lepper, bokstavelig talt! Studier viser at inntaket av spesifikke bioaktive kollagenpeptider reduserer hudrynker og øker hudens elastisitet. Med målet om å se og føle seg yngre igjen, har PM-International nå lansert den nye FitLine Beauty.

Dette unike kosttilskuddet i pulverform oppløses til en drink med en deilig fruktig smak av bær. Det skiller seg ut med det eksklusive Næringsmiddelkonseptet (NTC®) for høyere biotilgjengelighet av ingrediensene. Vi har skapt et helhetlig konsept med synergistiske næringsgrupper. Kollagenpeptider og naturlige planteekstrakter fra kilder som svart ris, kiwi, appelsiner og ananas støtter en vakker, strålende hud. Videre støtter en spesiell kombinasjon av vitaminer og mineraler bindevevet og bidrar til sunt hår og negler.