Opp av sengen

DETTE ER MIN HISTORIE

Jeg fikk akutt, alvorlig ME da jeg var 29. Fra en spennende jobb som kontorsjef til sengeliggende med kraftig utmattelse, smerter, nevrologisk symptomer og sterke kognitive utfordringer.


De siste 10 årene har jeg, i ren desperasjon prøvd omtrent alt jeg kom over, men det var ikke før i 2018, da jeg prøvde (og forelsket meg i) Fitline-produktene, at min tilfriskning begynte. Først var det Optimalsettet som ga meg energi og mindre hjernetåke. Prøvene hos fastlegen viste at jeg kunne slutte med medisiner for lavt stoffskifte og også med b12-sprøyter, og jeg følte ikke lenger behov for allergitabletter eller sovemedisin. Jeg prøvde også andre produktet fra Fitline som kan hjelpe med energi: q10, munogen, HeartDuo for å nevne noe. Jeg oppdaget også den fantastiske Beautyline-serien, med alt fra antiage som faktisk virker, gode hudkremer, hårserum og solkremer. I 2019 begynte jeg også på frøernæring fra Rain. Jeg er ikke helt frisk, men har fått enormt stor hjelp og gleder meg til å se hva dette gjør med helsa mi fremover.

Jeg ble altså så forelsket i disse fantastiske produktene at jeg bestemte meg for å bli distributør, og lagde denne siden. Følg også gjerne Facebooksiden her.

Bare ta kontakt med meg hvis du vil vite mer om min historie!

Beste hilsen fra Tone,
selvstendig distributør i PM-International